fbpx

Jual, Beli & Sewa Hartanah Anda Di Sini Anda memerlukan KHIDMAT AGEN HARTANAH BERDAFTAR, PROFESIONAL dan BERPENGALAMAN untuk menguruskan penjualan atau pembelian hartanah? Serahkan pada pasukan kami yang BERKEPAKARAN DALAM URUSAN HARTANAH! Sedang Berfikir Untuk Menjual Hartanah Anda? HUBUNGI KAMI Dapatkan Khidmat Nasihat Percuma Dari Kami WHATSAPP Anda Mencari Hartanah Berdekatan Pantai? LIHAT SENARAI Dapatkan senarai hartanah berdekatan pantai dan tepi pantai yang ingin dijual dari kami. WHATSAPP Anda Pemaju Yang Mencari Hartanah Untuk Pembangunan? LIHAT SENARAI Dapatkan dari kami senarai hartanah untuk dijual yang sesuai untuk projek pembangunan WHATSAPP

Slide LATAR BELAKANG pengasas UHR serta perunding hartanah berdaftar dari Kuala Lumpur. Saya Wan Hasmadi Wan Mohamed, Saya membesar dan menetap di Ampang serta berkerja di sekitar kawasan Lembah Klang hampir 45 tahun sehingga hari ini. Kini, pasukan UHR menjadikan Ampang dan Lembah Klang sebagai kawasan fokus bagi servis hartanah kami. Kami bersedia untuk membantu mencari hartanah impian anda, atau membantu meringankan bebanan kewangan anda dengan harga bersesuaian. Sebagai ahli keluarga agensi BAHARI & CO, hanya usaha keras, integriti dan khidmat pelanggan yang terbaik menjadi teras perkhidmatan kami. Pengasas
Usahasama Hartanah Raudhah (UHR)
Senior REN (REN 25260)
Bahari & Co VE (2) 0255/2

Pencarian Hartanah Idaman Anda Bermula Di Sini

Pangsapuri, Kondominium, Teres, Semi-D, Banglo, Kedai Pejabat, Tanah, etc

Keistimewaan Tersendiri

Hartanah Pilihan

Baru Dikemaskini

Hartanah Terkini

Miliki Segera

Hartanah Untuk Dijual

RM 1,100,000

Peluang terbaik untuk memiliki rumah teres 2 tingkat – corner di Bangi yang telah diubahsuai cantik dan serba luas di lokasi strategik berdekatan UKM Bangi.

RM 260,000

OAKLEAF PARK CONDO, di Ampang – keselesaan dan keindahan eksklusif berhampiran pusat Bandaraya Kuala Lumpur. Miliki segera unit non-BUMI yang MURAH ini!

RM 450,000

Experience the charm of the newly refurbished Single Storey SEMI D House at Taman Riveria. Sijangkang, Klang. Your dream home awaits you!

RM 190,000

Dapatkan segera Apartment MAWAR i BUKIT BERUNTUNG yang telah diubahsuai cantik. Dengan harga jualan di bawah RM200K, rebut segera peluang keemasan ini.

RM 190,000

Dapatkan segera Apartment MAWAR i BUKIT BERUNTUNG di TINGKAT 1 yang telah diubahsuai cantik. Dengan harga jualan di bawah RM200K, rebut segera peluang ini.

RM 300,000

Kunjungi rumah teres 2 tingkat yang cantik seperti rumah baru serta mesra bajet di Bukit Sentosa Rawang ini. Rebut segera peluang untuk miliki kediaman impian!

Servis Kami

Hubungi Kami Untuk Khidmat Rundingan PERCUMA!
Semak Harga Pasaran
Semak Harga Pasaran
Kami boleh bantu untuk buat semakan harga pasaran hartanah anda.
Sewaan Hartanah
Sewaan Hartanah
Kami boleh bantu untuk mencari Penyewa hartanah anda pada harga yang bersesuaian.
Jualan Hartanah
Jualan Hartanah
Kami boleh bantu untuk mencari Pembeli hartanah anda pada harga yang bersesuaian.
Khidmat Peguam Hartanah
Khidmat Peguam Hartanah
Kami boleh bantu dapatkan khidmat peguam untuk uruskan transaksi anda.
Belian Hartanah
Belian Hartanah
Kami boleh bantu memburu hartanah idaman anda pada harga yang bersesuaian.
Pinjaman Hartanah
Pinjaman Hartanah
Kami boleh bantu untuk majukan permohonan pinjaman hartanah anda kepada pihak bank.

Forgot Password

Verified by MonsterInsights