fbpx

Jual, Beli & Sewa Hartanah Anda Di Sini Anda memerlukan KHIDMAT AGEN HARTANAH BERDAFTAR, PROFESIONAL dan BERPENGALAMAN untuk menguruskan penjualan atau pembelian hartanah? Serahkan pada pasukan kami yang BERKEPAKARAN DALAM URUSAN HARTANAH! Sedang Berfikir Untuk Menjual Hartanah Anda? HUBUNGI KAMI Dapatkan Khidmat Nasihat Percuma Dari Kami WHATSAPP Anda Mencari Hartanah Berdekatan Pantai? LIHAT SENARAI Dapatkan senarai hartanah berdekatan pantai dan tepi pantai yang ingin dijual dari kami. WHATSAPP Anda Pemaju Yang Mencari Hartanah Untuk Pembangunan? LIHAT SENARAI Dapatkan dari kami senarai hartanah untuk dijual yang sesuai untuk projek pembangunan WHATSAPP

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Berkaitan Hartanah?

Nak minta bantuan jual hartanah? Nak minta bantuan carikan hartanah idaman?

Nak tanya berkenaan harga pasaran? Nak tanya berkenaan proses jual-beli hartanah?

Nak berbincang berkaitan hartanah?

Slide LATAR BELAKANG pengasas UHR serta Perunding Hartanah profesional, berdaftar dan berpengalaman di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, khususnya di Ampang. Saya Wan Hasmadi Wan Mohamed, Saya membesar dan menetap di Ampang serta berkerja di sekitar kawasan Lembah Klang hampir 45 tahun sehingga hari ini. Kini, pasukan UHR menjadikan Ampang dan Lembah Klang sebagai kawasan fokus bagi servis hartanah kami. Kami bersedia untuk membantu mencari hartanah impian anda, atau membantu meringankan bebanan kewangan anda dengan harga bersesuaian. Sebagai ahli keluarga agensi BC PROPERTY CONSULTANTS, hanya usaha keras, integriti dan khidmat pelanggan yang terbaik menjadi teras perkhidmatan kami. Pengasas
Usahasama Hartanah Raudhah (UHR)
Senior REN (REN 25260)
BC PROPERTY CONSULTANTS VEPM (1) 0028/1
WHATSAPP
Merealisasikan Impian Hartanah Anda

Kenapa Anda Perlukan Perkhidmatan Kami?

Agen Berdaftar

Agen Berdaftar

Sebagai agen hartanah berdaftar (REN25260) dengan agensi hartanah Bahari & Co, segala aktiviti dan etika kerja kami sentiasa dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH).
Teknik Pemasaran

Teknik Pemasaran

Kami menggunapakai teknik pemasaran terkini secara manual dan online, termasuk iklan berbayar untuk mempercepatkan proses mendapatkan Pembeli untuk hartanah anda.
Semak Harga Pasaran

Semak Harga Pasaran

Kami akan dapatkan harga pasaran indikatif hartanah anda daripada pihak bank / penilai hartanah supaya anda dapat membuat keputusan yang tepat untuk harga terbaik mampu jual / beli hartanah anda.
Rangkaian Yang Besar

Rangkaian Yang Besar

Kami mempunyai rangkaian dengan agen-agen di dalam agensi yang sama serta di luar agensi untuk memberikan liputan yang luas bagi memasarkan atau mendapatkan hartanah anda.
Khidmat Nasihat

Khidmat Nasihat

Kami sediakan khidmat nasihat / konsultansi untuk urusan jual-beli hartanah anda dari mula sehingga selesai, bagi membantu anda membuat keputusan yang tepat di setiap langkah urusan hartanah anda.
Selamat Dari Penipuan

Selamat Dari Penipuan

Sebagai agen hartanah bertauliah dan sentiasa di bawah pemantauan pihak LPPEH, hak dan kepentingan anda dilindungi oleh undang-undang negara ini dari sebarang penipuan sekiranya berlaku.
Keistimewaan Tersendiri

Hartanah Pilihan

DIPERMUDAHKAN UNTUK ANDA

Proses Kerja Kami

Tiga langkah mudah untuk kami mula bantu uruskan keperluan hartanah anda.
Hubungi Kami Dengan Segara

Hubungi Kami Dengan Segara

Hubungi kami melalui telefon, Whatsapp,e-mail atau dengan mengisi borang online yang terdapat di laman web kami ini, untuk membuat temujanji. Sertakan sedikit butiran hartanah yang ingin anda jual atau beli untuk kami buat kajiselidik awal.
Hadir Temujanji Di Lokasi

Hadir Temujanji Di Lokasi

Datang ke temujanji di lokasi hartanah anda untuk kami selesaikan proses pemeriksaan hartanah yang ingin anda jual. Bagi anda yang ingin membeli hartanah idaman, datang ke lokasi temujanji yang telah ditetapkan untuk perbincangan lebih lanjut.
Tandatangan Borang Lantikan

Tandatangan Borang Lantikan

Setelah selesai pemeriksaan dan perbincangan semasa temujanji, sebagai tanda persetujuan, anda perlu menandatangani borang lantikan kami sebagai agen yang diberi kuasa untuk menguruskan penjualan atau pembelian hartanah anda.
Miliki Segera

Hartanah Untuk Dijual

Servis Kami

Hubungi Kami Untuk Khidmat Rundingan PERCUMA!
Semak Harga Pasaran
Semak Harga Pasaran
Kami boleh bantu untuk buat semakan harga pasaran hartanah anda.
Sewaan Hartanah
Sewaan Hartanah
Kami boleh bantu untuk mencari Penyewa hartanah anda pada harga yang bersesuaian.
Jualan Hartanah
Jualan Hartanah
Kami boleh bantu untuk mencari Pembeli hartanah anda pada harga yang bersesuaian.
Khidmat Peguam Hartanah
Khidmat Peguam Hartanah
Kami boleh bantu dapatkan khidmat peguam untuk uruskan transaksi anda.
Belian Hartanah
Belian Hartanah
Kami boleh bantu memburu hartanah idaman anda pada harga yang bersesuaian.
Pinjaman Hartanah
Pinjaman Hartanah
Kami boleh bantu untuk majukan permohonan pinjaman hartanah anda kepada pihak bank.

Forgot Password

Verified by MonsterInsights